Elk bedrijf verdient een correct beeld in en ván de digitale wereld

Waarom voor ons kiezen?

Omdat we willen dat onze resultaten er staan, werken we telkens vanuit dezelfde overkoepelende methodiek. Door gericht en op een kritische manier dezelfde drie stappen te doorlopen, timmer je aan duurzame resultaten die niet als een kaartenhuisje in elkaar storten. Onze boodschap? Bouw nooit op een wankele basis. Want dan krijg je patchwork en wegwerpoplossingen, en daar heeft niemand iets aan.

Goals and needs

In deze fase detecteren we, aan de hand van een digitale analyse en strategische oefeningen, hoe je organisatie er vandaag aan toe is. Waar scoor je vandaag en waar helemaal niet? Welke richting moet je uit om eruit te springen in de markt? Wat is het einddoel en wat hebben we nodig om daar te geraken? Het eindproduct van Goals and needs is een roadmap waarmee je zelf aan de slag kunt, of die wij vervolgens aan het rollen kunnen brengen.

Go for speed

Op basis van je roadmap en de concrete tactics die moeten worden uitgewerkt, stellen we een team samen van experts, met als vast aanspreekpunt een project manager. De roadmap uit de vorige fase wordt vertaald naar een jaarplanning. Tijdens gespecialiseerde werkmeetings zal je niet alleen je project manager, maar ook de betrokken experts te zien krijgen; zo kunnen zij hun aanpak (en de resultaten ervan) tot in detail toelichten. Go for speed draait om juist van start gaan, performantie inbouwen en snelheid maken!

Grow and repeat

We naderen het einde van de eerste periode van de roadmap. We hebben de nodige stappen gezet, en moeten nu samen bekijken in welke mate de verschillende targets werden behaald. Gaan we verder op hetzelfde elan? Of veranderde er iets in de markt, waardoor een aangepaste roadmap nodig is? Dat bespreken we tijdens Grow/repeat, zodat we de vervolgstappen netjes kunnen vastleggen en we met z’n allen dezelfde doelstellingen blijven nastreven.

Wat we doen

DigitalMarketing Icons-07-light

Strategie

Boeiende en relevante content aanbieden op maat van je doelpubliek is onontbeerlijk om nieuwe klanten aan te trekken.

DigitalMarketing Icons-07

Content Marketing

Boeiende en relevante content aanbieden op maat van je doelpubliek.

SEO Icons-06

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Is jouw website niet of niet goed vindbaar in de zoekresultaten?

DigitalMarketing Icons-12

Zoekmachine adverteren – SEA

Je producten of diensten online in de kijker zetten?

Recente cases

Case 3

This is a short description for the case you're about to read. You'll love it, I promise. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk case

Case 2

This is a short description for the case you're about to read. You'll love it, I promise. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Bekijk case

Wat onze klanten zeggen

Websteak bezorgt jullie marketing een boost en stuurt de online aanwezigheid van een bedrijf in de juiste richting. Ze werken snel, vlot, met kennis van zaken en zijn eerlijk en betrouwbaar.

Mathias Janssens

Zaakvoerder bij Akemi

Door hun sterke kennis van online marketing zijn ze in staat om constructief mee te denken waardoor ze ons helpen betere resultaten te halen via onze online communicatie.

Chris Cools

Project manager bij Pomax

Zeer tevreden over de samenwerking! Denken mee aan de toekomst en de vooruitgang van en in ons bedrijf. Streven samen met ons naar groei!

Thomas Schmook

Sales & Business Development bij Inka Workwear Safety